Skräck

Skräckfilmens historia – Avslutning


skrivet den 12 jan av Admin, klockan:08:44
Detta blir mitt sista inlägg som handlar om skräckfilmens historia. Jag väljer att inte skriva om 90-talet och framåt eftersom jag tror att alla som läser denna bloggen redan vet vad som skedde på 90-talet och de senaste åren. Personligen så började jag min skräckfilmsresa på 90-talet och jag blev fast med en gång. Ska jag vara ärlig så ångrar jag ibland att jag har skräckfilm som min största hobby. Jag tycker det släpps alldeles för många skräpfilmer i genren skräckfilm. Det känns som varenda lågbudgetproduktion väljer att göra skräckfilmer. Självklart kan lågbudgetfilmer vara bra filmer men jag personligen är ganska trött på att titta på ännu en skräckfilm som handlar om zombies. Mitt råd till er som vill göra en skräckfilm är att lägga mer tid på att skriva manuset och mindre tid till att sminka era skådespelare. Jag tror att vi sätt skräckfilmens finaste dagar och att vi har några mörka år framför oss. Men den som väntar på något gott kan aldrig vänta för länge.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt