Skräck

Hur Hajen 1-3 påverkat mig


skrivet den 05 jan av Admin, klockan:08:41
Jag skrev lite om hur hajen-filmerna har påverkat mig i mitt förra inlägg. Jag tänkte fortsätta skriva lite mer om detta nu. Som jag skrev så har dessa filmer gjort att jag än idag alltid är orolig och tänker på hajar när jag ska bada i havet. Detta har faktiskt gjort mig lite handikappad. Jag var som exempel i Sydostasien under några månader för några år sen och alla mina vänner testade att dyka. På grund av att filmerna gjort mig så rädd för hajar så vågade jag inte testa att dyka. Det roliga med detta är att det inte fanns några hajar på flera hundra mil där vi skulle dyka. Självklart sa jag inte vad anledningen var till att jag inte ville dyka utan jag sa bara att jag inte tyckte det verkade så roligt. När jag var liten så var jag till och med rädd att bada i sjöar på grund av hajen-filmerna. Det jag kan säga är att hajen-filmerna är de skräckfilmerna som har påverkat mig mest i min vardag och det ska de ha en eloge för.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt