Skräck

Fortsättning – Fakta om skräckfilmer


skrivet den 07 jan av Admin, klockan:08:41
Ett inlägg räcker självklart inte om man ska skriva om fakta om skräckfilmer så vi fortsätter idag ta upp lite andra saker om denna genren som vi betalar för och vars enda syfte är att väcka känslor av rädsla, obehag, skräck, spänning och/eller äckel hos oss och nej det är inte normalt. Skräckfilmer behandlar väldigt ofta karaktärer från ädre litteratur såsom Dracula, Frankenstein, Mumien, The Wolf-Man och Dr. Jekyll och Mr. Hyde. De enda skräckfilmer som jag tycker är bra som har overkliga karaktär som huvudroller är skräckfilmer med de klassiska karaktärerna såsom Dracula. Jag blir vanligtvis inte rädd när jag ser dem men jag tycker de är väldigt underhållande. Skräckfilmer förknippas ofta med produktioner som har låg budget och detta tycker jag är lite tråkigt. Det finns självklart undantag men när till och med ett svenskt indieföretag släpper en skräckfilm som handlar om zombier så förstår jag vad begreppet att skräckfilmer ofta har låg budget kommer ifrån.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt